Monday, March 3, 2014

Kenduri Kahwin @ Johor


 Assalamualaikum  (",)

 last week balik kampung kat Johor sebab ada wedding
seperti biasa, mertua nik kalau wedding saudara mara dia, mmg akan tunggu situ dari pagi sampai petang la...fuh penattt..walaupun duk saje jea.bosan pun yea jugak.


dua orang ni la peneman setia.anak-anak saudara en hubby.


nak share gambar wedding, buat kat dewan Sekolah Menengah Bandar Baru UDA.
pengantin lelaki cikgu kat sini.
beautiful wedding. semua cantik. pelamin, meja makan beradab, candy buffet, everything.




ayah dan mak pengantin tempah bridal ni dengan biras nik
ni pelamin pengantin.eksklusif dan gojes kan
 pheww.. harga??? memang tak termampu kot bagi nik.


candy buffet

berminat boleh contact my biras. Mega Bridal Creations 019-7910878 (Jeslina)
promote skit bisnes my biras.dah maju skarang.pelamin semua class ko.
harga of course boleh di runding. ikut bajet masing2.


to Aizuddin & Azila
selamat pengantin baru
semoga berbahagia sehingga ke Jannah

cilok bunga segar. berkenan pulak iolss tengok.
tapi dah mintak dulu tau..haha..siap bawak balik Puchong dah..over kan..kikiki



ni mertua dapat sebab join makan berdamai.


banyak goodies bag kami dapat.antara orang yang last kan.
dewan semua dah nak kemas.




gambar syok sendiri. abaikan budak sebelah.hahaha
till then. bye.

11 comments:

  1. Cantik bekas kaca tu Nik...dapat 5 lagi boleh buat bekas kuih raya tahun ni..he he..

    ReplyDelete
  2. grand giler pelamin tu.. hahaha
    lama menyepi.. hehehe

    ReplyDelete
  3. memang cantik pelamin dan hiasan dewannyer.. moga pasanganni kekal hingga ke syurga...
    jauh gak majlisni yerk...

    ReplyDelete
  4. Cantiknya pelamin.... rasa mcm nk sanding lg jer

    ReplyDelete
  5. Cantik baju kak Nik.. suka tengok.. serius memang lawa :)

    ReplyDelete
  6. sama cam kat kg yati la... kena tunggu dr pagi smpi ke petang...

    ReplyDelete
  7. cantik sangat pelamin tu.. pengantin & nik jugak.. hee..

    ReplyDelete
  8. pelamin tu cantik laa kak ros, i suka. hehehe. akak ros semakin hari semakin cantik tau. hehe :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^