Monday, March 31, 2014

Perutusan Raja Sehari (Anis|Awie)


opss...scroll below for the latest entry

Assalamualaikum  (",)

saya dengan rasa rendah hati ingin menjemput readers blog ke majlis kesyukuran sempena majlis perkahwinan adik saya

Nik Anis Bt Nik Mahmud
dan pasangan
 Azmawi Bin Ahamad


Tarikh :
19 Apr 2014 bersamaan 19 Jamadilakhir 1435H,

Hari :
Sabtu (11:00 pagi –18:00 petang)

Alamat :
Irama Beach Resort
Lot 1104, Jln Nipah, Kg Belongen Nipah, Bachok, Kelantan

kad jemputan

pelan ke tempat majlis

close up pelan ke Irama Beach Resort

semoga dengan kehadiran anda akan menyerikan lagi majlis kami.
Terima Kasih. Wassalam

opssss..skema pulak ayat kat atas kan.maaf kan saya.muehaha
korang yang ada kat Kelantan or bercuti ke Kelantan ker. jemput datang tau.
ni bukan ajak-ajak ayam yea.ni serius punya ajakan.berganda happy kalau ada antara korang yang sudi datang memeriahkan majlis.

excited nak balik kampung. rindu nak berkumpul ramai-ramai, rindu nak tengok satu family pakai sedondon.
jumpa bulan 4 nanti family kesayanganku!!!

sapa nak kad inform saya k :)
xoxo

6 comments:

  1. selamat pengantin baru buat pasangan..

    ReplyDelete
  2. teringin nak pergi
    hari sabtu pun mmg free.hihi

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru buat adik akak :)

    ReplyDelete
  4. nak pegi!! hehe.. tp maluuu.. :)

    ReplyDelete
  5. Selamat pengantin baru buat adik nik

    ReplyDelete
  6. Wah..nampak lawa je kad tu. Semoga pasangan ni kekal gembira hingga ke akhir hayat..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^