Tuesday, April 22, 2014

Prada Lace Collection


opss...scroll below for the latest entry

Assalamualaikum  (",)

Hot selling PRADA LACE !!!

dah tempah baju raya? bagi yang sedang mencari kain untuk di buat baju.
apa kata tahun ni korang cuba prada lace.kami jual prada lace yang sangat - sangat cantik
Gred AAA(high quality prada lace).kalau buat baju gerenti meletoppss uolss.
atau untuk yang sedang cari kain untuk ur beautiful bridesmaid,
prada lace sangat la sesuai. pakai warna sedondon. sure cantikk
boleh jugak kalau nak buat border or patch kat baju

setakat ni kami just tawarkan 7 warna sahaja

Red
Available
bidang 47'
RM 75 semeter

Mint
bidang 47'
RM 75 semeter

Black
bidang 47'
RM 75 semeter

Gold
bidang 35'
RM 65 semeter

Dark Gold
bidang 35'
RM 65 semeter

Coffee Brown
bidang 41'
 RM 70 semeter

Yellow
bidang 47'
RM 75 semeter

if berminat nak beli..pm kami cepat-cepat.ready stok
minimum order 1 meter untuk satu warna.

Whatsapp 018 322 8727
Email order.pradalace@gmail.com

pos RM 8 (sem) RM10 (ss)

bidang setiap lace tak sama tau. so check btol2 yea sebelum order
jom ramai-ramai tahun ni kita sambut raya dengan prada lace!!

4 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^