Sunday, March 23, 2014

Pre-Wedding Photoshoot dengan Studio.muslim


Assalamualaikum  (",)

ni pre-wedding photoshoot untuk adik nik.kalau nik yang buat photoshoot, di kira post-wedding photoshoot dah..hewhewhew
adik nik buat pre wedding photoshoot guna khidmat Studio.muslim.
Studio.muslim selalu akan buat promo untuk outdoor shoot.
korang just bayar RM100 untuk 1 jam.gambar akan dapat terus lepas shoot tu.
so tak ada edit2 apa yea.pakaian, make up dan prop pun perlu sediakan sendiri.
ok la.nak murah mcm tu la.ada pro dan cont dia..hehehe

selalu Studio.muslim akan buat outdoor shoot kat Putrajaya -Pullman Lakeside dan Tasik Titiwangsa.adik nik buat outdoor shoot kat Putrajaya -Pullman






so untuk tahu promo dari mereka, korang like la kat fb diorang yea

Utk Baby,Famili,Pre Wedding,Post Wedding dan Talent!
sila inbox/msg/call/whatsapp 017-9806680

psttt!!!
teringin nak buat outdoor shoot. harap sangat tahun ni dapat buat
sempena 5 tahun wedding anniversary kami. tapi kita ni susah skit nak senyum depan kamera or buat aksi2 sweet. mesti kaku punya .so perlu cari photographer yang boleh buat kita selesa
ada cadangan photographer yang best.share la :)

7 comments:

  1. tembak2 sejam boleh caj rm100, kalau I tau dah lama i jadi photographer hehehe. Dagu uols pompuan sama laaaa, runcing lawo.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. di fb dia letak nama studio muslim..hehe

      Delete
  3. waa.. mesti best kalau dapat buat photoshoot sempena anniversary.. hehehe

    ReplyDelete
  4. Wah cntik gak pic die...sejam rm100...kire berbaloi la

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^