Friday, March 21, 2014

sambutan birthday @ opis


Assalamualaikum  (",)

selalunya setiap bulan akan ada sambutan birthday untuk staff. dah macam tradisi lak.
tak ada jamuan makan-makan.just makan kek jea.so dapat la merasa macam-macam jenis kek.
iolss tak kisah pun sambutan birthday sapa.asal dapat makan kek.
saya orang yang paling happy..muehaha

ni kek birthday untuk staff yang lahir bulan Dec.
 tak ada la sedap sangat. boleh la makan kan
hiasan kat kek dan cantik, tapi rasa tak secantik hiasannya..hihi


ni kek birthday untuk opismate lahir bulan Jan.
kek ni sedap. tak terlalu manis.



kek birthday untuk bulan Mac. gabung dengan yang Feb.
sambutan petang tadi
kali ni siap ada makan-makan. makan KFC jea pun.ok la.
makan free tengah hari tadi.hewhewhew



kek ni pun hiasan cantik. tapi rasa dia kurang skit..opsss
tapi boleh la makan *wink wink

6 comments:

  1. Sedapnya kek. Paling sedap kek yang ada buah tu :) hehehe :) .

    ReplyDelete
  2. Dah nampak macam kat kedai kek lak ye Nik :)

    ReplyDelete
  3. sedapnya kek.. birthday nik bila? nnti mesti kek special.. :)

    ReplyDelete
  4. untung ler.. macam2 kek yg boleh rasa..

    ReplyDelete
  5. Tu haa... birthday edisi kek. Sedap macma mana pun, payah nak makan kek banyak2, time2 besday gini la yang best nyer.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^