Friday, April 25, 2014

birthday dinner with Family


Assalamualaikum  (",)

sebelum balik kampung kenduri adik minggu lepas,
sempat celebrate birthday adik bongsu kami
birthday kali ni we all celebrate simple je, just makan-makan kat secret recipes.
tak ada cara potong kek bagai.birthday girl makan satu slice kek jea
tu pun harus di kongsi dengan akak2 yang lain..muehaha

yang best dapat makan makanan feveret iolss
Chicken Cordon Bleu
bila potong ayam tu, keju dalam ayam tu meleleh-leleh.fuhh..sedap


Hot Honey LEmon



Prawn Macaroni with Cheese



seronok.sambil makan-makan kami borak sal persiapan nikah kawen adik.hihi
yang buat lagi seronok, makanan ni semua ada yang belanja.
makan free kami aritu *wink wink

happy belated birthday to my adik..semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur
Semoga Allah memberi banyak kebaikan kepadamu di dunia dan akhirat
jaga diri dan jaga kesihatan :)

1 comment:

  1. adik bongsu nik ni yg belajar kat London tu eh?

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^