Saturday, April 12, 2014

hadiah dari kami


Assalamualaikum  (",)

untuk ayah tercinta


kami adik-beradik kongsi duit beli hadiah ni.lama dah dia teringin nak beli.mengadu jam asyik rosak jea.sebab sebelum ni jam yang ayah ada, guna nadi.kena pakai selalu.so kalau tak pakai jarum jam tak bergerak..bunyi jam macam canggih jea kan. tapi menyusahkan.
jam dulu pun asyik jatuh jea.yang paling dasyat jatuh dari kereta.haha

so jam ni dapat ganti jam lama tu. dah dapat bayang macam mana senyuman dia bila dapat barang kesukaan dia nnt :)..yea la. asyik dapat baju t-shirt jea kan.sampai penuh almari.kali ni dapat jam pulak.barang yang memang dia selalu guna.


i miss him so much. tak sabar nak balik kampung :)
mesti ayah pun tak sabar nak tunggu anak-anak kesayangan dia balik.
kalau dia tahu anak-anak dia nak balik.mesti sambut kami depan tangga sambil tersenyum.
kalau kami lambat sampai berkali-kali call tanya kat mana. risau kan.

minggu depan kami balik.sambut kami depan tangga k.hihi

8 comments:

  1. confirm ayah kak nik msti sukaa. :)

    ReplyDelete
  2. wahh mesti seronok ayah nik dpt jam baru kan?
    teringin nak beli jugakla untuk ayah..
    dia mcm suka jam tali kulit je.hehe

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah. wahh bestnya..bruntung lah akak masih punyai ayah..hargai mereka selagi mereka masih ada.

    ReplyDelete
  4. bapak akakpun kalau tak pakai jam macam tak pakai baju... memang kalau gitu bebaloiler bagi hadiah jam... mesti hensem bapak nik muda2ni dulu...

    ReplyDelete
  5. Muka kak nik ikut ayah eh.. sama :)

    ReplyDelete
  6. konfem ayah nik senyum sampai telinga.. hihi..

    cantik jam..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^