Wednesday, April 23, 2014

handbag + dapat hadiah purse


Assalamualaikum  (",)


mood happy teruja sebab dapat benda baru
beg yang di tunggu-tunggu dah sampai. lama dah teringin nak beli handbag baru.akhirnya
rasmi masa majlis nikah adik minggu lepas:)
beg ni nik kirim kat adik bongsu kami.
kira all the way dari london la. klas kau jah.jauh beg terbang,
nik jenis orang yang kalau ke kedai sure susah nak beli beg yang berkenan di hati. so alang-alang beg kat sana ada yang murah so kirim jea la kat adik.

nik bukanlah peminat handbag sangat, handbag lama dah lunyai, baru tukar baru.
tak suka tukar-tukar beg sebenarnya, pakai baju kurung ke, pakai seluar jeans ke,.pergi kenduri kahwin ke,pergi shopping or ke opis skalipun akan pakai handbag yang sama.kesian kan..haha
tak berapa nak rajin pindah-pindahkan barang...kalau dah pindah-pindah barang sure akan tertinggal punya.stress mak..haha


tetiba feeling mak datin pegang handbag macam gitu..muehaha
tapi handbag iolss murah jea. 

suka gilerrr handbag ni. besar saiznyer.banyak boleh isi.
nik tak kisah sangat design lama ke baru,janji handbag tu sesuai dan nik suka.

purse baru jugak.ni en hubby yang belikan.
balik Kelantan  minggu lepas, sempat singgah jalan-jalan ke KB Mall.
macam tau-tau je memang saya nak beli purse yang baru sebab yang lama dah tak elok..huhu

tq B. I sayang u lebih la gini..haha

3 comments:

  1. wowww ALDO.. cantik kaler dia nik.. pandai nik pilih.. purse pun sama kaler yek.. hee..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^