Tuesday, April 1, 2014

idea baju dari prada lace


Assalamualaikum  (",)

nik dah reserve 2 meter prada lace untuk diri sendiri.hikhikhik
nik ingat prada lace ni nak buat baju kurung moden, lepas tu buat kain flowy.
guna kain chifon atau satin.errmmmm
2 meter cukup untuk sehelai baju bagi korang yang bertubuh sederhana,
ni contoh baju yang sudah siap menggunakan prada lace



Gojes kan?  *credits to Honey Pumpkin Online Boutique



yang ni prada lace dress




ni kain prada lace jenis high quality
sangat2 sesuai untuk majlis pertunangan dan akad nikah jugak

Mimpikita
cantik kan :)

credit to G.i Photoshoot




baju pengantin ni sama warna dengan kain yang kami jual
warna mint. cantik sangat bila dah jadi baju. tambah manik or pearl untuk lebih cantik



so kesimpulannya, prada lace ni.buat apa-apa design pun cantik
if berminat nak beli..pm kami cepat-cepat.stok ready.

Whatsapp 018 322 8727
Email order.pradalace@gmail.com

jom ramai-ramai tahun ni kita sambut raya dengan prada lace!!

14 comments:

  1. Homaiii...body slim melim macam nik mmg sesuai n cantek sgtss.. :)

    ReplyDelete
  2. cantik-cantik semua design baju tu :)

    ReplyDelete
  3. gambar mulatu cantik... kalau akak kurus dijamin akak buat cam gitu...

    ReplyDelete
  4. ala2 princess gitu.. :)
    menabung inti sini. :)

    ReplyDelete
  5. seriously mmg sangat cantik.. berkenan yg hijau tu..

    ReplyDelete
  6. Yg pic dr mimpikita tu mcm my schoolmates..fatimah syaheera x silap

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^