Sunday, April 27, 2014

Lunch Date Dengan Kesayangan


Assalamualaikum  (",)

.setiap kali ada entry baru je mesti ada gambar makanan.sabor jea la yea :)
keluar berdua dengan en hubby ke KB Mall masa balik Kelate minggu lepas
syok jalan-jalan masa orang lain semua kerja kan.tak bersesak dengan orang ramai
singgah makan di Secret Recipe.kali ni tak order dah Chicken Cordon Bleu
try menu baru, Chicken Parmigiana. menu baru bagi nik :)
saya dan menu ayam tak dapat di pisahkan..haha

Chicken Parmigiana Secret Recipe.
first time makan ni. and it was lovely.suka :)

Fried Rice with Chicken Satay!


kenyang, Alhamdulillah

gambar makanan jea yang berjaya di snap.
lama rasanya tak selfie shiok sendiri then upload kat blog.
kesan peningkatan usia mungkin..bahaha

6 comments:

  1. laparnya tengok makanan2 tu.. heheh..

    ReplyDelete
  2. kiter suka CikNik letak gambar makan2 banyak2, ilham kepadaku. Once in while letak la gambor selfie please, kita windu.

    ReplyDelete
  3. kalau ke SR memang menu 2 ni la yg kite order...huhu dah lame tak menyinggah ke SR

    ReplyDelete
  4. Ok...nik dh berjaya buat sy terliur...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^