Sunday, April 6, 2014

operasi spring cleaning


Assalamualaikum  (",)

jumaat lepas, kami satu opis kena kemas dan bersihkan stor.
semuanya sebab sistem yang nak diimplementkan kat opis.
leceh tapi nak tak nak, kena la ikut.
tetiba confius, kami ni kerja opis or cleaner opis..muehaha
tu pun ada yang siap tak puas hati .eh hello.kami ni tolong jea tau. jgn nak kecoh sgt.
akak kawasan marah ni tau.kahkahkah

yang tak menahan, siap bergambar lagi.ko mampu
dah la tengah berpeluh ni. phewwwww *sambil lap peluh
ni hanya sebahagian staff yang join.
cari di mana saya...haha..tentu la yang paling comot.




minggu ni dah jadi cleaner, minggu depan kita tengok apa yang kami nak jadi
jadi hulk mungkin..muehaha

4 comments:

  1. kami dulu kat office lama pun selalu kena jadi cleaner sendiri. hehehe

    ReplyDelete
  2. jangan jadi hulk.. bahaya.. heheh
    singgah menabung sini.. :)

    ReplyDelete
  3. terbaek staff kat ofis nik.. multitasking.. hihi..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^