Wednesday, May 7, 2014

adik kita dalam Hijab Stailista TV9


Assalamualaikum

stop dulu review wedding adik.sambung nanti,
 akhirnya, dapat juga tulis entry ni untuk kenangan.nanti boleh baca dan imbas balik.
iolss memang suka update entry citer sal diri sendiri dan family kesayangan.
tak kisah la orang nak kata syok sendiri pun.ada iolss kisah!!
lagi better citer hal diri sendiri dari sibuk jaga tepi kain orang lain.yea dak..hihi

Hijab Stailista ada shooting dekat London.so adik kami jadi tour guide kat sini
dapat la masuk tv jugak.masuk dalam ruangan street style
Hijab Stailista TV9 ni bersiaran setiap hari Jumaat, 7.30 pm hostnya Ameera Zaini

adik kita :)
dulu cita-cita nak masuk tv kan.
kira ok la dapat masuk tv walaupun hanya dalam 15 saat
merasa la jugak masuk tv.kenangan boleh citer kat anak cucu nanti.hihihi

adik dan Ameera Zaini

street style untuk gaya ni.ada korang tengok?hihi
tak tengok? korang layan la video kat bawah ni

Hijab Stailista siaran 25 April 2014
video
quality video agak kurang skit.huhu

adikkkk...nak sign..muehaha


4 comments:

  1. blog kita..cerita pasal kita la kan...esok2 boleh baca balik... tak pernah tgok lagi hijab stailista ni..biasa tgok iklan aje..

    ReplyDelete
  2. wiwit.... adik cik nik tewwww, nak sign jugop. hehehe tupe banggo.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^