Thursday, May 1, 2014

gold belt


Assalamualaikum

best ada adik beradik perempuan sebab boleh pinjam itu ini
share itu ini jugak..kita mintak adik bongsu belikan belt sama macam yang dia pakai ni
fikir dua tiga kali jugak nak mintak belikan sebab takut mahal kan.
tak terfikir pun dia bagi yang ni...hiks.terharu uolsss
cantik giler belt ni.berkenan sangat


cantikkan, suka sangat
sesuai la dengan nik yang suka pakai maxi dress.
warna gold ni sesuai dengan semua warna baju.i loikee

#selfie.hiks..sebelum pi dinner dengan kesayangan.hehe
percubaan tuk kelihatan berbeza dari biasa 
first time pakai belt dengan maxi dress pink ni.
maxi dress ni agak lebar.so boleh cover dengan belt.feeling ramping la konon..hihi
bila pakai belt tak nampak simple sangat maxi dress tu


my adik dengan belt yang dah jadi milik saya
TQ adik. kan ku jaga belt ni sebaiknya..hahaha

opss!!!
update entry semata-mata nak show off belt jea.bukan nak menunjuk, just berkongsi kegembiraan..muehaha

5 comments:

  1. Hai kak Nik saya pun suka maxi dress :)
    Oh ya saya usha zinger burger satu tadi ehe

    ReplyDelete
  2. Kita pun suka pkai maxi dresa tp malu nk pkai belt.huhu

    ReplyDelete
  3. seronoknya ramai adik beradik perempuan.. adik perempuan cikna sekolah lagi.. huhu..

    ReplyDelete
  4. memang cantik... macam gabungan tradisional kontemporati gitu, wahhh I pun tak agak2 bagi ulasan kan hehehe.

    ReplyDelete
  5. Tuh seronoknye bile de adik bradik pmpn rmikan...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^