Friday, May 2, 2014

homemade coklat


Assalamualaikum

akhirnya beli jugak coklat dari blogger Chic Na.
dah lama duk usha dan skodeng blog Chic Na tengok coklat
coklat ni tempah sempena birthday yang ke 31 en hubby.
buat sendiri memang boleh tapi saya ni jenis kerja nak senang jea.muehaha

coklat siap letak dalam box yang cantik.
tak susah kan iolss nak balut cantik2 lagi

terliur tak? hehe.. sedap coklat nih
dalam coklat tu bukan kosong ye. tapi ada kacang.

tak ada idea nak bagi hadiah apa kat suami, isteri, family or kawan sempena hari lahir or ulang tahun
so korang boleh bagi coklat.
sesuai jugak dijadikan doorgift untuk majlis wedding

nak order coklat homemade yang sedap, boleh order di
kalau jauh dan nak buat kejutan pun boleh order sebab coklat ni boleh dipos
di jamin selamat dan tak rosak :)
nak order untuk diri sendiri pun boleh.mana tau nak suprise kan diri sendiri.
*wink wink

6 comments:

  1. salam. wow..nak sikit heee
    btw, menabung ribena :)

    ReplyDelete
  2. wah sedap dan menarik ni... good idea jugak...

    ReplyDelete
  3. hihi.. sorry kotak bebear je ada.. takde design lain.. tp cikna suka sbb comelsss..

    tenkiu nik! :)

    ReplyDelete
  4. itu la rasanya rata2 blogger smeua tempah ngan ChicNa kan... saya jer yang tak sempat merasa lagi. tapi coklat nih, hadiah kat cik hubby tapi saper yang makan ni CIk Nik? heheheh

    ReplyDelete
  5. Tgk pun sedap....bolehlah nk sponsor adik bertunang nti

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^