Tuesday, May 13, 2014

Homestay di Bachok, Kelantan


Assalamualaikum  (",)

memandangkan keluarga pengantin lelaki asal dari kelantan
so tak perlu la kami sewa homesstay kat diorang
kawan adik yang sewa homestay ni.

Zaman IT ni semua benda boleh cari dalam internet je. senang. 
tak perlu nak balik ke Kelantan untuk cari.
homestay yang kawan adik stay ni ada 4 bilik, 4 bilik air.sangat berbaloi


homestay ini dlm 3-5 minit berjalan ke pantai.
kawasan depan rumah agak luas untuk parking
bilik air lak ada 2 di luar bilik and 2 lagi di dalam bilik utama dan bilik ke 2

Ruang tamu

Bilik utama berhawa dingin



berminat? boleh contact mereka

Lot 1188, Jalan Nakhoda Saamah, 
16300 Kampong Bachok, Kelantan, Malaysia
013-3067151 (tuan rumah) atau direct ke manager di kelantan 019-6952548 


4 comments:

  1. Cantik homestay dia... tgk dlm dia pun selesa...

    ReplyDelete
  2. cantiknya homestay.. boleh rekemen ni kat sesape.. yg penting bersih & selesa..

    ReplyDelete
  3. berapa yaa semalam ..?? cntik pndangn ..berminat nie ..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^