Friday, May 2, 2014

lunch OLDTOWN White Coffee & dinner Pizza Hut


Assalamualaikum  (",)

makan-makan ni bukan berlaku dalam 1 hari yea.
hari berlainan cuma combine dalam 1 entry jea. hihi

lunch di OLDTOWN White Coffee
ada urusan di KWSP Puchong.sampai terpaksa ambik EL..opsss
alang-alang dah ke sana.singgah makan di
OLDTOWN White Coffee.




tekak tetiba rasa nak makan donut big apple
lama dah tak pekena donut.
lebih suka big apple. sebab big apple cam lembut sikit dari dunkin donut,
topping dia pun banyak.apa-apa pun ikut selera masing2 la

Dinner di Pizza Hut
ni last dinner dengan en hubby sebelum dia outstation balik
huwaaa...tak puas nak manja-manja.dah kena start keje balik.jauh lagi.sedih :(
tapi tak pe,InsyaAllah tahun ni harap dapat raya bersama.dah 2 tahun raya tanpa dia
kalau tak dapat jugak raya tahun ni, iolss pi serang boss dia..muehaha

kami order menu baru di Pizza Hut


Pesto Chicken Spaghetti



Florentine Chicken Pizza

opsss..semua gambar makan jea.sowie yea kalau buat uolsss lapar..haha
k bye


9 comments:

  1. Samala ngan kita nik..
    Tak suka dunkin donat, lg suka big apple
    California almond faveret kita jgk tu.hehe

    ReplyDelete
  2. Sedapnya... sy pun suka donut big apple compare to dunkin donut n setuju donut dia lebih lembut... dunkin donut mcm donut instant jek...hehe :P sy plg suka yg topping cheese, oat/nestum...perghhh rasa nk beli pulak...

    ReplyDelete
  3. serius lapar tengok.. hihi..

    ReplyDelete
  4. CikNik apa nama nasi yang paling atas tu? lauk apa die bubuh? I kan suka cilok idea masak sendiri, yer la nak ke uptown white black house mmg tak dapat la kan hehe.

    ReplyDelete
  5. Wah berani nik nak serang bos husband hehhe..in sha allah dpt raya bersama..

    ReplyDelete
  6. kalau pergi pizza hut,suka order mushroom soup :)

    ReplyDelete
  7. Donut kegemaran Naim tu.. nak makan donut je kebelakangan ni.risua mamanya

    ReplyDelete
  8. Xpenah mkn lat old town...pizza pun lme xmkn dh..huhuhu

    ReplyDelete
  9. Tak pernah mkn kt old town...pizza pun lme xmkn

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^