Thursday, May 15, 2014

Makan Malam with my Sweet Family


Assalamualaikum  (",)

dah lama rasanya tak makan malam dengan family kat luar
maksudnya makan bersama Ma dan Ayah kami
minggu lepas Ma dan Ayah nik datang. ada special event dalam family kami.
so malamnya, ajak diorang makan kat luar.
sekali sekala dapat spend masa dengan family of course la seronok kan

ingat nak ker Saba' Restaurant.tapi penuh lakkan.
so pilihan kedua kita ke Secret Recipes.pilih tempat makan area rumah sudah
Ayah kami ni bukan suka jalan jauh2.huhu



Vietnamese Beef Noodle
gambar makanan lain tak yah la letak kan.asyik ulang tayang gambar makanan sama jea
yea la.makan benda sama jugak setiap kali singgah sini.muehaha

bayar dengan credit card so dapat free 3 slice cake
Chocolate Indulgence, Blueberry Cheesecake dan  Oreo Cheese Cake 
terliur pulak tengok ni malam-malam ni.




terima kasih adik dan adik ipar sebab sudi belanja
nanti belanja lagi yer.

3 comments:

  1. salam, aduhh sedapnya blueberry cheese faveret tuh.hihi
    parents kite plak ayah suka berjalan, mak yang susah if nak ajak makan luar.huhu

    ReplyDelete
  2. Ahhhhhh tidakkkkk....nak kek jugak

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^