Thursday, May 15, 2014

Monopod+ 3in1 Lens + Wireless shutter murah


Assalamualaikum  (",)

. dah jadi trend selfie pakai monopod.akhirnya..TERbeli jugak..haha
so dah tak yah mintak orang lain snap gambar
nik pilih warna biru. nik beli pakej monopod + 3 in1 Lens + wireless shutter
harga dia dah murah berbanding masa mula-mula keluar dulu so wajib la grab kan


Monopod + Phone Holder
boleh tarik panjang lagi ni..extend dari 20mm sampailah 97mm.

Wireless Camera shutter
kalau nak ambik gambar pakai monopod ni ada dua cara,
 first setting pakai self timer or kena klik pakai shutter 
shutter ada 2 pilihan.samada nak yang wired or wireless.
 nik of course pilih wireless.serabut la kalau ada wayar.
ON kan bluetooth kat hp dan ON kan shutter. tak payah install apa-apa
automatik hp anda akan detect shutter dan klik utk connect.
so bila nak snap gambar, click je kat shutter tu

fish eye lens, wide lens dan macro lens.
dapat 3 lens berlainan
Macro lens, Wide Zoom lens dan Fish Eyes. 
sesuai tuk semua smartphone. hanya clip dan guna 
dapat lens cap, clip and pouch sekali.

nik beli kat sini
Ana Lulu Fashion

so jom selfie..hikhokhikhok

7 comments:

  1. wahh beznya pakat dah da bnda ni kan..ayu ja xda lg.hehe

    ReplyDelete
  2. hehe dah terjebak jugak la ni ek..

    ReplyDelete
  3. semangatnya ... selamat berselfie :)

    ReplyDelete
  4. boleh berselfie sakan la lepas ni.. hihi..

    ReplyDelete
  5. Fenomena skang nih...sy jugak xde

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^