Saturday, May 3, 2014

Review Sister’s Wedding #1: Majlis Resepsi


Assalamualaikum  (",)

Alhamdulillah, majlis nikah, resepsi dan sambut menantu adik kami telah selesai 2 minggu lepas
majlis yang cukup indah bagi kami sekeluarga.syukur alhamdulillah.
dengan sekali lafaz, my sister officially changed her status as a married woman.
Alhamdulillah. she's a wife now.

gambar majlis nikah tak ada dengan nik, so update majlis resepsi dulu.
majlis pada 19 April 2014. bermula dari pukul 11 pagi hingga 6 petang
bertempat di Dewan Irama Beach Resort *skema tol ayat *mihmihmih

official photographer untuk majlis resepsi.
edit by me..huhu

enjoy these pictures



di mulakan dengan pengantin berarak ke dewan










mc of the day..adik bongsu kami

bacaan doa




acara potong kek


makan beradap






tak ada majlis renjis-renjis so ganti dengan seisi bergambar

comel jea tengok ayah kami pakai baju melayu 1 set ni.
Ayah jarang tau pakai gini tapi untuk majlis adik ni tetiba jea dia nak pakai 1 set gini
dan My Ma yang alwayz cantik :)

senyum semua :)


peace !!





family pengantin lelaki



pengantin dengan bridemades :)

pengantin dengan wedding planner aka my adik

dan
aksi pengantin baru.layan kan jea yea












persalinan kedua






5 beradik.. 2 dah nikah. tinggal 3 lagi yang single
who's next ? hihi



akan review detail lagi tentang wedding adik nik nanti
motip review?  bukan nak bermegah-megah or berlagak tau.
takde niat sekelumit pun dalam hati.
tujuan review ni ialah untuk memudahkan lagi kerja b2b yang tengah cari apa yang terbaik untuk majlis diorang nanti. lagi-lagi majlis di kelantan.
so stay tune..hihihi

6 comments:

  1. 5 beradik perempuan yg semuanya comel la.. insya Allah swmoga semuanya jumpa jodoh yang baik. Lawa betul baju2 pengantin ni

    ReplyDelete
  2. Cantik cantik gambar pengantin...tema warna pun cantik...i loikeee

    ReplyDelete
  3. wahhh sonok tengok gambar family semua... happy ceria belaka, dah la comey comey belakenyer. Tahniah untuk adik Nik dan pasangan and to u guys too... lovely wedding ceremony :)

    ReplyDelete
  4. meriahnyaaa.. semua orang sporting..

    ReplyDelete
  5. salam nik, ritu plannya mmg nak attend wedding adik nik sebab dekat je
    lagipun nik ada jemput dlm blog kan?hehe
    tapi terlupa tarikh sbb x set reminder huhu
    bila bukak work planner baru ternampak ada take note tarikh tu 19hb wedding adik nik
    tapi ms tu dah lepas la..

    ReplyDelete
  6. aslm kak nik.hehe..lame sgt222 xbukak blog since laptop asik hang ni kan.hehe..
    tgh marathon bc blog akk ni.hehehe..

    aaa..cntik sgt sume sal review adik kak nik yg wedding ni..
    ni adik num berape ni.hehehe..
    salute gak ah adik akk yg bongsu ..sume boleh.hehehe..
    hebatnyeee

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^