Tuesday, May 13, 2014

Review Sister’s Wedding #11: Shawl & Kasut Pengantin


Assalamualaikum  (",)

 Kasut Pengantin
kali ini nak share pulak kasut/heel yang adik guna time majlis nikah dan sanding
antara aksesori penting masa hari bahagia  
1 pasang dari bridal, 1 lagi adik beli. 1 lagi pinjam dengan adik bongsu kami..hehe
2 kasut sendiri tu adik beli online.tak sure beli kat mana..huhu

kasut dari bridal.warna hitam



heel untuk majlis resepsi




simple dan menarik.. riben bunga yang sangat comel
pheww..kalau nik yang pakai ni confirm tergolek..muehaha
dah try pakai.kasut ni buat nik rasa macam susah nak jalan, tinggi giler kot




kasut untuk outdoor. pinjam kasut adik bongsu
alahai comel sangat.
suka sebab kasut bertutup ni. siap ada glitters lagi.heel ni lagi tinggi dari yang pink tadi.



Shawl dan Inner Magic
shawl adik beli sendiri.
sebenarnya kalau ikutkan, memang pakej bridal dah siap sedia tudung untuk pengantin
adik tak berapa berkenan dengan tudung sebab semua tudung diorang sedia adalah tudung awning
so nak ikut style tudung sendiri, beli la sendiri.
shawl beli kat Jalan TAR jew...banyak pilihan dan murah :)
macam-macam warna ada. yang penting rajin jalan..hihi

majlis akad nikah
adik pakai inner magic glitter.inner magic glitter pengantin jahit sendiri uolss
inner magic glitter ni sangat sesuai untuk majlis.
ada jea yang jual online inner magic glitter





Majlis Resepsi
 inner yang mudah dibentuk dan tidak lekap di dahi
sesuait untuk pengantin yang muka boolat..hihi



Majlis bertandang

jumpa di next review.


6 comments:

  1. Lawanya kasut pink tu.. haha.. cute pun ada bila tgk reben2 tu

    ReplyDelete
  2. Cantiknya kasut dia... tinggi... klu kecik comei tu okla pki kasut tinggi tu... klu yati pakai jd tinggi mggalah...

    ReplyDelete
  3. wah cantikknya boleh jadi inspirasi anda di jemput join Giveaway: I love Perfume
    3 bottle untuk dimenangi, setiap satu beharga RM114 <3

    ReplyDelete
  4. Kecik comel saiz kasut... Pengntin pun cntikkk sgtt :)

    ReplyDelete
  5. mak aiii tingginya kasut.. kalau cikna pakai tak tau la.. dah mmg sedia tinggi pulak.. hihi..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^