Wednesday, May 14, 2014

Review Sister’s Wedding #13 : Outdoor Photoshoot


Assalamualaikum

selamat pagi.. nak review lagi boleh..hihi
photographer untuk Outdoor Photoshoot adik guna khidmat Azliani Omar photography
main reason adik pilih Yanie ni coz gambar outdoor yang dia shoot cantik sangat.
lagi2 bila da siap edit.edit pun tak nampak la macam fake kan.itu yang nik suka.

outdoor photoshoot adalah pada hari yang sama dengan hari resepsi.
lokasinya di Pantai Senak.
tak dapat la kami nak ikut sebab harus uruskan majlis kat dewan.









gambar sebelum

gambar selepas.menarikkan



yeayyy..entry last .abis sudah review majlis adik ni yang ke tiga ni.
nantikan review untuk adik yang lain lak yea..hihi

8 comments:

  1. Photographernya bijaklah nik.
    Cantik semua lokasi pilihannya..

    ReplyDelete
  2. salam. wow nice...dan sweet :)
    congratz buat sister tu :)
    btw menabung vmall.my

    ReplyDelete
  3. cantik ... siap buat aksi huruf K dan M ;)

    ReplyDelete
  4. cantik2 pict.. kreatif pulak tu..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^