Tuesday, May 6, 2014

Review Sister’s Wedding #4: Doorgift & Kek


Assalamualaikum  (",)

bertemu kembali ke wedding review yang seterusnya.

Doorgift

doorgift ada 2 jenis.satu untuk majlis akad nikah.satu lagi untuk majlis resepsi
doorgift akad nikah di sponsor oleh adik saya.
adik tempah bunga towel ni dari Mamie Ismail
cantik dan kemas bunga towel ni.kami letak gila-gula jea dalam tu.
kalau letak telur pun cantik, tapi siapa yang nak merebus.huhu




anak saudara yang tolong agihkan doorgift ni

doorgift majlis resepsi pengantin sendiri yang sponsor..haha
adik nik tempah box dengan Mahligai Hantaran Doorgift
Mahligai Hantaran Doorgift bukan saja sediakan box tapi macam-macam lagi jenis doorgift.
korang tengah survey doorgifr sure rambang mata tengok..muehaha
paling murah ada pakej rm1.00. paper bag siap deco riben,stiker dan doily paper.dalam tu isi wafer,puding dan lolipop


adik nik beli box jea.isi dalamnya beli sendiri.dalam doorgift ada coklat, ribena dan maruku.
ribena tu dapat harga murah coz adik kerja sana. fuhh, jenuh jugak nak siapkan semua walaupun hanya sedia untuk 300 tetamu jea.

makanan yang diisi dalam kotak doorgift

penuh rumah dengan doorgift jea..muehaha

yang ni isi gula-gula

cantik tersusun di depan dewan



Kek 
kek adik sponsor dari kakak kami.
2 tiers fondant cakes dalamnya isi kek chocolate.sedap kek nya
kek ni adik order dari Suhaila-Artwork

100 butterflies on cake








 seriously! sangat cantik dan matching dengan baju pengantin
berminat korang boleh order

SMS/Whatsup 0139233194

so pada sapa-sapa yang berminat boleh terjah link fb mereka yea


2 comments:

  1. Menariklah nik.
    Kakak terpikat kek memang matching betul dgn baju pengantin:)
    Reben door-gift pun sama warna - pandai pilih. Menarik sangat!

    ReplyDelete
  2. cantik kek dier nik..
    selamat pengantin baru tuk adik nik..moga kekal bahagia selamanya..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^