Tuesday, May 6, 2014

Review Sister’s Wedding #5 : Catering & Makanan di Meja Beradab


Assalamualaikum

hari ni review tentang catering yang kami guna masa majlis.
prefer ambik catering sebab parents bukan larat sangat dan orang-orang kampung pun dah tak de yang berpengalaman
guna catering yang sama untuk nikah.masa nikah MA tempah Nasi Beriani.
gambar? lupa nak snap.iolss bz, kalah pengantin..muehaha

masa majlis resepsi sempat la snap gambar makanan :)
Ma nik tempah dengan Bladik ADIDA Catering
ni memang feveret catering MA kesayangan kami tu.
kenduri nik sebelum ni pun kami tempah makanan kat sini.dah biasa tempah kat sini
meja dan kerusi pun termasuk dalam pakej kami
Untuk harga pakej iolss tak berapa pasti sebab Ma yang handle.

pada pendapat nik,service diorang ok.
maybe sebab dah biasa berurusan kan.bayar pun lepas majlis.
lauk pun sedap. if korang berminat boleh contact mereka.recommended lah.
cuma yang tak puas hati sebelum ni kata ada kerusi beriben untuk tetamu.
tapi riben ntah kemana.Ma nik sound jugak diorang,
tapi diorang dah mintak maaf so kami ok jea.kalau tak ada cakap jea dari awal.
tak ada la masa majlis baru tahu tak dapat nak sediakan.
nampak agak kosong kerusi vvip.huhu







tak silap ada 1 lagi lauk daging dan bubur kacang.lupa plak nak snap..haha
sedap buburnya.banyak kacang.ni kalau pi kenduri yang sediakan bubur kacang selalu kuahnya cair.
kacang lak skit.


yang ni akak nik yang sediakan.siap ada tempoyak lagi.laku kot tempoyak.licin
makanan di meja makan beradap pun di sediakan oleh mereka
makanan jea. tempat makanan beradab dari butik pengantin. yang tu kita review kemudian.



hijau airnya..hehe






yang ni pun akak ni yang sediakan


berminat nak tahu lebih detail , boleh contact mereka

Bladik ADIDA Catering
Kg Pengkalan Cina, Beris Kubur Besar ,
16020 Kampong Bachok, Kelantan, Malaysia
Phone : 019-981 0517


No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^