Sunday, May 11, 2014

Review Sister’s Wedding #8: Akad Nikah


Assalamualaikum  (",)

tengah memikir apa nak review arini
fikir punya fikir, entry kali ni nak share gambar-gambar semasa majlis akad nikah adik
baru dapat gambar dari pengantin. boleh lak pengantin lupa simpan cd kat mana
dah ada suami.lupa yang lain yea.muehaha

Alhamdulillah adik telah selamat diijabkabulkan dengan pilihan hatinya
majlis akad nikah berlangsung pada 18 April 2014 selepas solat Isyak.
yang tak boleh nak lupa, tetiba blackout pulak dalam kul 8 gitu.
fuhh lega.nasib baik dalam 15 minit jea
kalau tak, ada jugak yang lafaz akad pakai lilin ni.muehaha

layan gambar di majlis akad nikah.
gambar dari Official Photographer : Azliani Omar photography

sebelum pengantin lelaki dan rombongan datang,
sempat la pengantin pompuan posing













penuh ruang tamu rumah kami
ramai saudara-mara belah lelaki yang hadir.






tok kadi ni yang pernah nikahkan kakak saya 15 tahun dulu.
nikah kan nik jugak.dan skarang nikahkan adik nik pulak.hihi


detik permulaan sebuah rumah tangga





Alhamdulillah..dah sah dengan sekali lafaz.
family kami lepas akad nikah memang tak ada drama air mata
semua control cool :)


















ring shot






auwww...sweet sangat Ma dan Ayah kami ni..hihi

gambar pengantin dan family




siblings









Alhamdulillah, syukur semuanya berjalan dengan lancar.
semoga pengantin dilimpahi barokah oleh Allah SWT
ok.till the next review !
next review.kita review baju akad nikah pengantin.


2 comments:

  1. Walau cerita tunggang terbalik part2 dia akak suka baca...meriah sungguh

    ReplyDelete
  2. pengantin lelaki pun cool je.. tak nampak neves.. hihi..

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^