Tuesday, May 27, 2014

Review Sister’s Wedding Ja & Faidz : Hantaran, Bunga Tangan, Doorgift & Kasut


Assalamualaikum  (",)

2nd review selepas review outfit untuk akad nikah semalam.
harini nak sekali harung cerita bab Hantaran, Bunga Tangan, Doorgift dan Kasut

Hantaran
wedding adik yang sorang ni serba ringkas dan sederhana.
hantaran pun 2 jea. kedua-duanya untuk pengantin wanita. hihi
1 untuk duit mas kahwin, 1 lagi untuk cincin :)





Bunga Tangan
fuhhh.. yang ni last minutes baru dapat.
mintak adik beli kan dekat rumah dia. boleh tahan mahal jugak bunga tangan ni
yang best iolss dapat lepas majlis..muehaha
cantik bunga ros merah ni.


Ma sapa yang comel sangat ni..hihi


siap ada pearl lagi 


cantik warnanya


pengantin dan bunga tangan

Alamat: 1-67, Jalan Prima SG 3, Prima Sri Gombak,
68100 Batu Caves, Selangor. (Sebelah Paparich)
Tel/Hp No: 03-61887796/010-4379628/012-6925068
FB: Heart To Heart Florist & Gift
Blog:www.heart2heartfloristgift.blogspot.com
Website: www.floristh2h.com.my

Kasut
cantik kan warna kasut ni.adik bongsu kami beli kat London.
sebenarnya kasut ni beli tuk pi kerja.
alang-alang warnasesuai dengan baju akad nikah kan, pakai la terus.
tak perlu membazir beli yang baru


Doorgift
saya paling suka doorgift
adik bagi 60 pages YASIN termasuk terjemahan, doa dan tahlil.



kotak dia sangat menarik. banyak warna untuk di pilih
yang menarik ada hot stamping tulisan pada cover yasin dan kotak.
100pc yasin RM1.90 !!
so kalau Yasin dan kotak harga RM2.80 sahaja
60 pages YASIN termasuk terjemahan, doa dan tahlil.

selain Yasin, ada custom design kad kahwin, yasin, bunting, paperbag, 
tanda arah, guestbook, welcome board, TQ tag, sticker dll.
berminat nak order boleh ker fb pages

56, Jalan Nelayan 19/B, Seksyen 19
40000 Shah Alam, Malaysia
Phone 0196221022 whatsapp / sms only
Email gift@qzara.com
Website http://gift.qzara.com/


9 comments:

  1. salam. wahh cantik cantik :)

    p/s menabung lactacyd :)

    ReplyDelete
  2. untungnya kamu dua je hantaran T.T

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum. nak cari busana menarik?
    jemput singgah di blog sy :)
    cuci mata kejap :)

    ReplyDelete
  4. Bestnya, simple tapi tetap comel :)

    ReplyDelete
  5. semuanya nampak cantik dimata lya.. simple n sederhana.. lya suka mcm ni..

    ReplyDelete
  6. siap dengan bunga tangan.. ala2 barat gitu..

    ReplyDelete
  7. Akak berkenan tgl yassin dan kotaknya tu. Menarikla .. lawa warna yang dipilih ni.

    ReplyDelete
  8. Assalam sis. nak tumpang tanyer. kat mana u beli frame duit maskawin tu yer??

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^