Tuesday, June 10, 2014

Aufa Nuha


Assalamualaikum 

weekend lepas ke Dungun, Terengganu.
sempat la jumpa buah hati kesayangan yang baru ni
mesti baby rimas dan stress 2 hari tu kan
sorry la baby. 2 hari tu asyik kacau baby jea. baby comel sangat
geram la tengok..haha



eiii..dh bukak mata.lama mak cik awak ni tunggu awak bukak mata gini
selalu bukak mata bila nak susu jea
menangis meneram sampai merah2 muka..haha
baby..kening mana kening..muehaha

rambut dia bukan main lebat

dah start nak meneran dah tu.nak susu la teww..haha



okey.menangis pun comel
skarang ni mesti dah tenang hidup baby.tak ada mak cik yang kacau
tak ada yang duk peluk cium gomol baby dah..haha



I love u Aufa Nuha.melting rinduuu sesangaattt
dont grown up so fast
jumpa lagi nanti yea baby :)

2 comments:

  1. Eeee comelnyaaaaaa dia >.< geram tengok. Hihi. lebat betul rambut dia

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^