Friday, June 20, 2014

bertambah lagi koleksi souvenir


Assalamualaikum  (",)

Alhamdulillah murah rezeki  dengan pemberian souvenirs dari kawan-kawan dan family
tu tandanya mereka ingat pada kita.

tasbih dari opismate yang balik dari menunai umrah
pi beribadah pun sempat lagi beli souvenir untuk kawan-kawan opis
opismate lelaki yang bagi ni tau.waaa...buat iolss lagi kagum
jarang sangat la lelaki fikir nak beli souvenir bagai ni.tapi opismate nik sorang ni memang selalu beli souvenir.

ni opismate jugak yang bagi.kaychain dari Singapore

FM dari adik yang balik honeymoon dari Boracay, Filipina

dress dari adik yang balik bercuti dari Bandung
i love this dress.

terima kasih semua
tetiba rasa macam dah lama iolss tak pi bercuti
nak bercuti pleaseeee

3 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^