Tuesday, June 17, 2014

Festival Floria DiRaja Putrajaya 2014


Assalamualaikum

busy packing barang kat rumah, tapi still lagi sempat jalan-jalan
release tension katanya. muehaha...alasan lebih
jalan-jalan kat Festival Floria jea pun.dekat jea ngan rumah.



Festival Floria  datang lagi..haha
 bermula dari14 hingga 22 Jun 2014.pukul 9 pagi hingga 10.30 malam
.lokasi baru dekat Presint 4

kali ni ada tiket masuk yea.tiket valid utk seharian.
kalau keluar,boleh masuk balik..janji tiket tu masih ada.
harga tiket :
RM3 untuk umur 13 tahun keatas, 
RM1 untuk umur 7 hingga 12 tahun.
Percuma pelajar sekolah beruniform

kami ke sini dalam kul 9 lebih
tu pun dah ramai orang.nasib dapat parking yang dekat. tak perlu menapak jauh
layan gambar dari photog yang tak pro langsung
en hubby outstation, so tak ada mood nak bergambar.
just ambik gambar mana yang sempat jea..hihi.

































rumah dekat.nanti boleh singgah lagi.
pi tengok waktu malam lak kan :)

3 comments:

  1. ramai kawan yg post gambar payung tu.. kat putrajaya rupanya..

    ReplyDelete
  2. salam. wahhhh cantiknya semua bunga. suka!!!

    ReplyDelete
  3. lawaa..rugi xpg.. hukhuk

    jemput singgah mommiesjourney.blogspot.com

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^