Wednesday, June 11, 2014

Hot selling PRADA LACE !!!


Assalamualaikum 

atas sokongan semua, kami restock lagi warna-warna prada lace yang lain
ada 5 pilihan warna yang menarik


ni original gambar kain yang kami jual **bukan dari google
gambar mungkin berbeza akibat pencahayaan
di nasihatkan, jika korang sangat cerewet dengan warna better jangan beli online
so boleh beli di kedai kain berdekatan dan boleh tengok sendiri kualiti kainnya..hihi

gambar close up prada lace untuk lebih jelas.

Biru

Magenta


Off White

Wine


Silver


warna yang masih available dari stok sebelumnya

Hitam

Kuning

if berminat nak beli..pm kami cepat-cepat.ready stok
Whatsapp 018 322 8727
RM75/meter tak termasuk postage
Gred AAA(high quality prada lace)
bidang 47
postage : ikut berat kain


1 comment:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^