Saturday, June 14, 2014

#Throwback : random photo


Assalamualaikum

selalu banyak sangat idea nak menulis.
tapi bila depan laptop, idea hilang.huhu..so letak gambar jea la.
ni saki baki gambar masa majlis resepsi adik di Irama Beach Resort
nak jugak upload . banyak gambar candid






























pandang apa yg diri kita ada, dan belajar lah untuk menghargai. :)

nak letak semua gambar memang boleh juling mata korang tengok nanti
muehaha..so baik stop dulu
k bye

2 comments:

  1. bestnya buat kat resort pantai irama.. bleh trus buat outdoor. hehe

    ReplyDelete
  2. nik....jubah nik pakai tue cantik lahhhhhhhhhhhhhh.....

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^