Tuesday, June 3, 2014

Wedding sepupu di Tangkak, Johor


Assalamualaikum  (",)

every time cuti sekolah, banyak la jemputan wedding, 
sabtu lepas, kami ke Tangkak, Johor.ada wedding sepupu.
tema warna wedding dia adalah pink-purple
gambar pengantin tak ada.lupa nak snap.pengantin pun macam sombong jea.
berdebar kot.ker iolss ni cantik sangat sampai tak kenal sepupu.muehaha
*opsss..sorry terperasan pulok kan...hikhokhikhok

sempat snap gambar pelamin, tempat makan beradap dan hantaran.

pelamin.

tempat makan beradab.meriah uolss

hantaran



doorgift
kat johor ni memang meriah dengan doorgift kan.



yang bagus, pihak pengantin lelaki ada disediakan tempat khas untuk makan
so tak perlu la bersesak2 ngan tetamu lain.
makanan kami dah terhidang kat meja
cuma kalau nak makan yang lain2 macam daging kambing, satay semua tu baru la kena ambik sendiri la yea



yanag best dapat la jumpa sepupu yang lain.
bukan senang nak jumpa sedara mara jauh dekat sekaligus
time kenduri kawin la baru berpeluang jumpa. tu pun tak semua ada

Selamat Pengantin Baru sepupu 
semoga ikatan ini diberkati ALLAH swt
dan didoakan semoga berkekalan hingga ke syurga.Ameen.

minggu ke depan ke Dungun, Terengganu.
kenduri kawen anak saudara.
ni kalau sombong jugak kena hantuk kepala dia kat dinding..muehaha

3 comments:

  1. salam. wahh meriahnya majlis..

    p.s menabung lenovo :))

    ReplyDelete
  2. Tahun yang meriah buat family nik nampaknya.. ramai yang kahwin. Tahniah buat semuanya

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^