Tuesday, July 1, 2014

1st Ramadhan


Assalamualaikum

hari ni dah Ramadhan ke 3. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.
mesti ramai yang berpuasa dan berbuka kat kampung 1st Ramadhan kan.
bestnyer dapat kumpul ramai-ramai, buka puasa sama2.
 iolss jugak berpuasa dan berbuka di perantauan, jauh dari Ma, Ayah dan en hubby.
ayat macam duk oversea.overriver jea pun..muehaha

tapi iolss tak makan sorang-sorang,ada 2 orang adik yang temankan
so kami decided makan kat luar.pilihan kami harus la Hayaki 24 Jam.
ni jea tempat yang tak ramai orang.iolss bukan suka bersesak dengan orang ramai.
lagipun kat sini lebih pada makanan orang pantai timur kan



mulut mangga.dah lama teringin nak makan
nasi dagang. nasi dagang portion tak banyak.so nik boleh abiskan
kalau nasi kerabu or nasi kukus, tak larat nak abiskan.nasi banyak sangat. so nak elak membazir nik order nasi dagang jea.


sedap sangat mango ice rock special and pulut mangga ni
siap tapau pulut mangga bawak balik tuk sahur nanti
ni dessert yang selalu nik order kalau makan kat Hayaki.





k bye.tu jea nak citer.huhu


2 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^