Tuesday, July 22, 2014

berbuka dengan opismate


Assalamualaikum  (",)

Jumaat minggu lepas, berbuka dengan opismate di Bumbu Bali, Bandar Puteri, Puchong.
restaurant berkonsepkan Bali.first time makan dekat sini







kedai ni agak gelap sikit, maybe tuk dapatkan mood romantik kot.hihi
pelik-pelik nama makanan dia. kena baca description baru dapat apa yang ada dalam menu



dapat cincau dan jemput jemput





Ice Blended Papaya

nik order nasi campur
rate harga? dalam RM35++ lah untuk satu set tak termasuk air
ada grill fish, sotong bakar, udang bakar, sate lilit serai, ayam rendang,
sayur kangkung, 2 jenis sambal, kerabu, rempeyek 
portion dia terlalu banyak untuk nik.kalau nak makan kat sini, kena prepare perut kosong




diakhiri dengan dessert pisang bakar
ni kongsi ngan 2 opismate .perut dah penuh tapi nak jugak rasa ni.


4 comments:

  1. salam. sy belum pernah lagi berbuka dengan ofismate hihi

    ReplyDelete
  2. Wah bestnya.... Cantik sangat tempat nie. Kne g nie...Selamat Hari Raya Nik

    ReplyDelete
  3. salam. singgah sini sebelum bercuti raya esok hehe

    salam jumaat & selamat hari raya serta salam kosong kosong hee ^_^

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^