Thursday, July 17, 2014

berbuka di luar + wayang Transformers 4


Assalamualaikum  (",)

fuuhhhh ! bersawang blog, macam lama sangat tak jenguk blog.
bulan ni bulan yang teramat busy.mampu update.nak blogwalking tak sempat.
busy dengan pindah rumah..busy kat tempat kerja. sabtu ahad pun iolss kerja.
tak dapat perkerja terbaik lagi tahun ni tak tahu la..muehaha * mata ke atas tangan ke bahu
ada orang perli bangla pun tak kerja sabtu ahad.
sebab iolss bukan bangla la iolss kerja sabtu ahad.huwaaaa
* ayat sedapkan hati..huhu

nak sabtu lepas, ajak hubby berbuka kat luar.
nak hilangkan stress, kami tengok wayang Transformers 4: Age of Extinction
sebelum tu berbuka di Kenny Rogers ROASTERS

dapat sup free sebab ayam lambat skit sampai.
sedap gak sup dia. first time makan.





wayang kami kul 12 lebih tapi lama sangat tunggu so hubby beli lagi kul 11.huhu
sambil tunggu tu, singgah minum teh tarik kat sini



so jom tido.esok nak bangun awal.kerja lagi la iolss sabtu ahad ni
weekend minggu depan dah start cuti raya.


1 comment:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^