Wednesday, July 2, 2014

Makan free memang sedap


Assalamualaikum  (",)

adik iolss rajin pulak nak masak.so ajak kami makan kat rumah dia
makan free of course la iolss suka
sanggup ke Ampang semata-mata nak makan Roti Jala dan Kari Daging


my feveret..puding caremal aka puding gula hangus

sebelum puasa aritu, opis ada jamuan makan-makan untuk sambutan staff yang birthday nya bulan June
4 orang birthday bulan June yea. syok la.boleh sambut ramai2
iolss bulan August..tapi please jangan sambut yea.iolss kongsi birthday sama bulan dengan boss..
tak syiokk la...huhu

order Pizza Hut Dominos Pizza



macam-macam pizza ada
lama tunggu yang lain turun, iolss siap snap gambar pizza lagi
cepat la ooiii..dah lapar ni








kek birthday
budak opis sengaja beli lilin yang tak padam-padam bila kita tiup..haha
saja nak kenakan boss kitaorang

harap tak ada yang terliur..huhu

4 comments:

  1. agak terliur jugalah tpy nasib tadi mkn dah kenyng..
    so, xrase terliur sgt ..cuma mengidam pizzalah plk.. hehe

    ReplyDelete
  2. berenang2 ikan bolis atas pizza yang satu tu (nampak sangat tatap gambar makanan bersungguh kan) hehehehe. tak lama lagi la birthday cik nik yer.

    ReplyDelete
  3. haha tahu x pe nik! makan free mmg sedap. adeii sedap kaw2 ni!

    ReplyDelete
  4. alahai, tengahari2 ni, nampak sedap sangat pulak pizza tu

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^