Saturday, August 30, 2014

Marrybrown + Secret Recipe


Assalamualaikum  (",)

2 tempat feveret nik dan suami.
 balik johor harus ke Marrybrown.
nik suka chicken porridge kat Marrybrown.ni kat Marrybrown, Kluang.
masa balik dari Mersing terus singgah sini. susah nak jumpa Marrybrown kat tempat nik ni, so bila balik johor, harus terjah Marrybrown.hihi


kalau kat Puchong, kami singgah makan kat Secret Recipe.
tempat feveret of course Secret Recipe, Cyberjaya
tak ramai orang.





kasi zoom skit. tengok gambar ni, lapar balik
bila potong ayam tu, cheese terus terkeluar.sedapnyerr



laparrrr

3 comments:

  1. Kat kelate ni pun ada mb, tak pernah singgah lagi. If pegi sr tapau kek je tak penah order menu lain.hehe

    ReplyDelete
  2. Tgk entry ni buat rasa teringin lak nak ke secret recipe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^