Tuesday, August 26, 2014

perfume baru


Assalamualaikum  (",)

yeayyyy..dapat perfume baru. cantik !!! dalam balutan lagi :)
satu untuk saya, satu lagi untuk suami




perfume Prada Candy
bau dia sweet2 gitu.sesuai sangat la dengan nik yang sweet ni.
haha...perasan sangat oooii.
Mont Blanc Legend untuk en hubby. bau strong dan long lasting.
wangi dia bila korang sembur kat badan, bilik pun berbau jugak..haha


suka sangat :)

5 comments:

  1. liza dah lama x beli or dpt minyak wangi hehehe

    dh stahun rasanya tak merasa minyak wangi baru.

    eee, nik...liza tak pemes lah. liza x mgkin pemes. sbb lepas ni liza tak dok malaysia dah.

    mmg takkan join memana event , tu yg liza saja luangkan masa dan di beri kesempatan terpilih join open house tu.

    ReplyDelete
  2. bestnya :) cantik pembalut perfume tu

    ReplyDelete
  3. suka jugak! haha cantik la packaging dia.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^