Friday, August 15, 2014

Review Sister’s Wedding Ja & Faidz : Majlis Kenduri Kesyukuran


Assalamualaikum  (",)

cerita lama yang tertangguh.
giler basi punye citer sebab kejadian berlaku bulan Mei lepas.muehaha
majlis resepsi adik nik kami buat bulan 5. selang sebulan dengan adik keempat saya.

kenduri kesyukuran ni kami buat kat rumah.
tak ada majlis sanding, just pasang pelamin untuk bergambar jea :)
adik bongsu tak dapat balik coz dia baru jea balik bulan 4 untuk majlis adik sebelum ni.
so tinggal kami 3 beradik perempuan jea.

layan gambar-gambar kenangan semasa majlis
walaupun majlis kesyukuran but bagi jugak doorgift untuk tetamu





























pengantin dan kakak pengantin :)
en hubby kat kapal masa ni.






















**pssstt..gambar adik ipar terpaksa kita tutup.yang tu biar la rahsia dulu yea.
hihihi

3 comments:

  1. Cantik warna bj pengantin.
    Majlis yg meriah...
    Adik ipar tu mesti artis kot...heee

    ReplyDelete
  2. nampak temban skit pp akak pakai tudung cmtuh....cntik baju kebaya purple akak...hehehe

    ReplyDelete
  3. cantiknya..serba serbi cantik..
    bunga tangan pon cantik

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^