Thursday, August 28, 2014

Review Sister’s Wedding Ja & Faidz : Mazni Bridal & Bladik Adida Catering


Assalamualaikum  (",)

persiapan majlis kesyukuran ni kali ni lebih mudah sebab butik pengantin memang dah tak yah susah2 cari or survey.rasanya Mazni Bridal ni akan jadi bridal tuk dua lagi adik nik.
dah kenal Kak Ani masa jadi mak andam adik dulu so senang nak berurusan.
bincang pun melalui whataap jea.baju pun pilih sehari sebelum majlis.
Kak Ani tak mintak pun downpayment.
maybe sebab tak ada masalah payment ngan adik dulu so dia percaya kan kami.

suka make up Kak Ani ni.cantik btol bila dalam gambar.
adik nik make up kat butik. dekat jea dengan rumah.
iolss la jadi peneman setia. adik yang dulu pun iolss teman jugak.
nampak nau suka menyibuk..muehaha



acece..posing lentok yea..hihi

tak ada lak gambar close up make up yang bertudung
yang ni jea ada.




cantikkan adik kita.tengok la adik sapa..muehaha

baju pilihan adik nik.lawa kan
gabungan warna mint dan pink memang lawa.
bling2 baju pengantinnya.harus la bling2.nak pakai macam ni lagi tak tahu bila.
so masa jadi pengantin ni la merasa pakai gini 

close up skit



heels pinjam adik ..jimat

sempat la snap baju2 kat butik Kak Ani.






adik nak pelamin simple jea,
so pelamin sama dengan pelamin adik yang dulu cuma bunga yang berubah warna













berminat boleh contact Kak Ani yea
Mazni Bridal
0199792073

majlis kesyukuran ni kami guna catering .catering feveret Ma kami,Bladik Adida Catering
ni tak perlu downpayment pun.dah percaya kat Ma.
ada orang pelik nama Ma selalu senang jea nak booking catering kat sini. hihi
buat majlis masa bukan cuti umum or holiday selalu senang la nak booking.
lagipun setakat 300 orang tetamu. boleh selit jea kat mana2.




lauk sama jea dengan adik yang dulu. hihi
majlis kesyukuran yang teramat la simple but nik happy dan puas hati
 penat dia ya ampun. lagi2 nak mengemas bila majlis dah selesai. tapi puas hati dapat tolong Ma
bangga wei dapat tolong sampai abis majlis..haha

2 comments:

  1. Cantiknya...teliti sungguh org yg buat persediaan ni...

    ReplyDelete
  2. salam. cantik cantik baju pengantin..rasa macam nak try hehehhe

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^