Tuesday, August 12, 2014

surprise lagi :)


Assalamualaikum

ni pun kira suprise gak ni..first time dapat kek dari boss
sebijik kek lak tu.owhhh...sweet sangat boss iolss..muehaha
nik kije masa birthday nik ari sabtu lepas.
kantoi birthday sebab en hubby hantar bunga kat opis ari jumaat sebelumnya.

tak sempat nak potong kek bagi kawan2 opis yang datang kerja sabtu.
busy sangat.last2 nik bawak balik kek tu. ada lagi separuh tersimpan dalam peti



ni la kek birthday nyer..kenangan ni.harus update dalam blog..muehaha




sebenarnya nik tak kisah pun,tak sambut birthday pun tak ape,sebab dah biasa tak sambut.
just bagi ucapan pun dah buat nik terharu. 
thanks untuk kawan2 yang wish birthday through fb, whatsapp and sms


5 comments:

  1. Happy belated birthday Cik Nik, may Allah bless u panjang umur murah rezeki and bahgia sokmo, yer.

    ReplyDelete
  2. Untungnya dapat boss baik mcm tu

    ReplyDelete
  3. bestnyer
    mesti pekerja kesayangan ni

    happy belated birth dear..moga pnjg umur n murah rezeki.amin

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^