Friday, August 29, 2014

tudung inspirasi dari GAZA


Assalamualaikum  (",)

dah lama teringin nak beli tudung inspirasi bendera Palestin :) 
akhirnya beli gaza squircle scarf dari BUTIK eDast
bidang 45. ni bukan shawl yea tapi tudung empat segi bucu curve

selesa pakai tudung ni sebab boleh adjust size nak pendek or labuh
senang bentuk. kemas jahitan dia, suka sangat.
ada survey beberapa butik online tapi tengok jahitan dalam gambar pun dah tak kemas dan tak menarik pun bila 4 warna bergabung,
nik suka jahitan tepi halus pada tudung tu

bila tengok BUTIK eDast, terus jatuh cinta..lagi2 ni tudung bukan shawl
harus la grab cepat2. hihi

nak order ???
isi borang tempahan di website www.edastboutique.com
ATAU
PM di facebook Edast On Line
ATAU
whatsapp 0189665060 @ 0182861140


No comments:

Post a Comment

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^