Monday, September 1, 2014

aktiviti Hari Merdeka


Assalamualaikum


cuti-cuti hujung minggu ni korang ke mana je? 
nik banyak lepak kat rumah,
walaupun minggu ni cuti hujung minggu sampai isnin sempena merdeka.
petang lak keluar ke Alamanda, jalan-jalan cuci mata :)
hajatnyer nak tengok wayang, tak ada citer yang best lak..huhu

singgah makan kat Ayam Penyet AP.




sempat lepak santai kat Tasik Pullman
kalau petang memang ramai orang lepak kat sini
siap ada 3-4 pasangan pengantin tengah berphotoshoot lagi


tenang :)

 Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan ke-57 buat semua rakyat Malaysia
Saya anak Malaysia.
Saya sayang Malaysia

8 comments:

  1. Selamat menyambut hari kemerdekaan negara yg ke 57:)

    ReplyDelete
  2. cantiknya dress!!! selamat hari merdeka ke-57 =)

    ReplyDelete
  3. okla tu atleat ada keluar jugak
    kite balik rumah mak ayah je.huhu
    btw nice dress ;)

    ReplyDelete
  4. okla tu atleat ada keluar jugak
    kite balik rumah mak ayah je.huhu
    btw nice dress ;)

    ReplyDelete
  5. Yang menariknyaa.. Ayam penyet ngan pecellele tuh.. :)

    ReplyDelete
  6. salam. awww...ayam penyet! pebret sy!

    ReplyDelete
  7. salam...Sedaknye ayang penyet...Lama doh dop makang....hehe

    ReplyDelete
  8. amboih cantik btol kakak kita sorg nie :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^