Tuesday, September 16, 2014

Kenduri Sepupu Hubby di Bangi


Assalamualaikum

Ahad lepas ke kenduri kahwin sepupu sebelah en hubby.
dah lama nik tak attend kenduri kahwin
kenduri di Dewan Tun Abdullah Mohd. Salleh, UKM Bangi




lepak luar dewan dengan en hubby

gambar pengantin tak snap pun. dewan besar, malu la nak pi snap gambar pengantin
pengantin tak kenal pun kita walaupun sepupu. sepupu sebelah mama kandung en hubby
datang pun atas jemputan dari mak pengantin.
jumpa selisih bahu confirm tak kan kenal.tak pe la.
maybe next time bila mereka dah bersedia nak kenal :)


pengantin perempuan anak bongsu Tuan Guru Dato' Dr. Haron Din.
congratulation and Selamat Pengantin Baru to Haziq Jaffar dan Hana Haron 
semoga berbahagia hingga ke Jannah

psttt
Dato Ct dan Dato K pun ada uollss, kita jea tak sempat jumpa..huhu
nampak Salima AF4 ngan hubby dia

1 comment:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^