Wednesday, September 10, 2014

layan tekak western


Assalamualaikum

balik kerja, tetiba tekak teringin nak makan western.mengada kan tekak uolss.muehaha
masak malas so ajak en hubby ke Pasta Express @ Taman Putra Perdana jea,
sebab kat sini jea banyak pilihan makanan western .

dah sampai sini tak tahu lak nak order apa.
belek2 menu, order lasagna jea la.huhu


weekend lak nik masak spaghetti bolognese .gambar tak sempat nak snap.
puas hati.petang malam duk makan spaghetti bolognese jea.haha

7 comments:

  1. ingt lasagna tu salmon..heheh..sbb slalu lasagna dlm mangkuk..
    lama tak pergi pasta express..

    ReplyDelete
  2. nampak sedap sangat sos dia :) share location bila2 boleh pegi

    ReplyDelete
  3. Jadi mat salleh sesekali tak payah makan nasi:)

    ReplyDelete
  4. Kiter pun baru buat lasagna semalam. hehehehe

    ReplyDelete
  5. nory tak try lagi makan kat pasta express tu...
    nanti nak try jugak lah..heee

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^