Monday, September 29, 2014

Sierra Jubah Dress


Assalamualaikum

sebab puas hati dengan meterial dan cutting dress jubah sebelum ni,
so nik beli 1 lagi dress jubah dari Fabulous Heejab Boutique
kali ni beli Sierra Jubah Dress.
dulu beli Medina Jubah Dress kat lengan ada prada lace.
 yang Sierra Jubah Dress ni ada sequin kat lengan

dress jubah ni guna meterial Soft Satin Silk. so tak mudah berkedut. tu paling nik suka
nik beli 2 helai.Emerald Green dan Blue Turquoise..
1 untuk nik, dan 1 lagi untuk adik nik.
it's NURSING-FRIENDLY, ada hidden zipper kat bahagian dada
it's WUDHU'-FRIENDLY jugak sebab ada hidden zipper kat bahagian lengan
free tali pinggang yang matching dengan colour sequin lagi.



Facebook:

Instagram :

Website
http://www.fabulousheejabboutique.com/

nanti dah pakai kita show off lagi,,muehaha

4 comments:

  1. Nampak pom cantik
    Lya biasa beli kat zawara. Mmg puas hati jgk.. cutting cun je

    ReplyDelete
  2. memang cantik la, eh model tu macam adik bongsu Cik Nik la. lawo.

    ReplyDelete
  3. bergaya dihari raya ni..cantik dan sopan..
    widget follow tak berfungsi..takleh view hari ni,kan..

    ReplyDelete
  4. Kak nik memang cantik pakai dress dan jubah ni :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^