Saturday, September 13, 2014

Tempat photoshoot wedding menarik di Kelantan


Assalamualaikum

nak share tempat photoshoot wedding menarik di Kelantan, lebih spesifik di Bachok.
2 orang adik saya photoshoot kat sini.di Pantai Senok, Kelantan
tempat ni memang femes sebab banyak photoshoot wedding kat sini.
sukakan nature, Pantai Senok, Kelantan boleh jadi pilihan..ewahhh..promo lak kan.



ade tasik, di kelilingi pokok-pokok yang hijau
kalau photographer yang sememangnya bagus
lagi lah boleh jadikan view tu nampak meletop








romantikkan
berlatar belakangkan cahaya matahari yang nak terbenam
suka gambar ni.100% orginal, no editing

edit skit pun dah cantik


kalau photographer yang lagi best,
siap panjat tuk dapat kan shoot yang menarik.ko mampu.hihi









memories may fade, but pictures last forever

2 comments:

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^