Thursday, October 2, 2014

congratulations dear sister!

Assalamualaikum

 congratulations dear sister. im happy for you.
yeayyy..bertambah sorang lagi anak saudara tahun depan.
bermakna anak saudara yang ke 8.baby 2015. doakan yea.
adik dah 4 bulan lebih pregnant. bulan 2 2015 ni due date.
moga Allah permudahkan urusan adik saya
lahir baby yang comel macam mak cik dia.muehaha* matakeatastangankebahu


#bukti..hahaha
perut tak nampak lagi.tapi adik macam dah tembam skit.hihi..dah rasa baby gerak skit2.
seronok dengar.yang merasa apa lagi kan.hihi
doakan nik jugak.mana tahu ada rezeki baby tahun depan..InsyaAllah
nak kena selalu jumpa.nak ambik berkat..haha

i miss si kecik bambam.anak saudara bongsu setakat ni.
bulan 2 nanti dah tak bongsu tau dik..haha
cepat tul masa.dah 3 bulan dah awak.kecik comel jea mula2 jumpa.
skarang dah bambam sangat.




alolo..manja sangat ngan abang dia


kalau dekat dah lama mak cik awak gigit2 pipi awak tu dik ooiii
nasib baik jauh..muehaha


3 comments:

  1. Semoga selamat sampai besalin...
    Insyallah....

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH...INSYAALLAH LEPAS NI GILIRAN AKAK PLAK...AMINNN

    ReplyDelete
  3. Wah kirim salam tahniah dari saya ya :)

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^