Wednesday, October 22, 2014

dapur impian


Assalamualaikum

Alhamdulillah..macam tak percaya dah duduk kat rumah sendiri.
tapi masih banyak lagi nak renovate. en hubby tengah kumpul duit lagi tu.
harus la en hubby yang kumpul duit sebab gaji cik isteri tak besar mana.muehaha

kalau ikut hati memang niat nak ubahsuai dapur dulu. mula2 nak kena besarkan dapur.
kalau boleh kat dapur tu boleh muat meja makan. 
so tempat letak meja makan skarang boleh di jadikan ruang tamu ke dua.hihi
dan kalau boleh bila masuk rumah tu tak ada la nampak dapur terus macam skarang.




dalam banyak2 design tu nik berkenan sanagat dengan dapur ni.
warna dia cantik kot. gambar dapur ni dari Dapurku id design



kabinet dapur yang boleh sorok macam2 barang
tak ada la bersepah kat atas kabinet dapur kan.mana boleh sorok kita sorok.hihi


mood berangan

9 comments:

  1. eh kalau buat open kitchen pun cantik, i dari dulu suka konsep ni, tapi mmg 24jam la kat dapur gayanya hehehehe. oppsss lelebih berangan umah orang lak i ni hihihi. have fun designing home cik nik.

    ReplyDelete
  2. Takpe nik..berangan tak kena bayar.hihi

    ReplyDelete
  3. wow....cantiknya....tak salah pon berangannnn

    ReplyDelete
  4. cantik and praktikal design gini..ira pun berkenan..hahaha jom berangan sama2...free ajekan berangan nie...

    ReplyDelete
  5. syoknya dh da rumah sndiri...

    kabinet tsorok tu ok.klau x nmpk byk bnda kt dapur

    ReplyDelete
  6. Assalam ros,
    ooohoooiiiiii...saaanteeeeeekkk dapor he2

    ReplyDelete
  7. Cantik dapur impian Nik tue... Che Ya pun tgh renovate rumah. InsyaAllah ujung bln 11 da ble duduk umah sendiri dah.

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^