Friday, October 24, 2014

long distance relationship


Assalamualaikum

saying goodbye is always the hardest part
hari-hari tengok suami depan mata, tiba-tiba dia terpaksa outstation.
kalau sehari dua ok lagi.ni sebulan dua.AllahuAkbar.
berat sangat rasa nak lepaskan dia pergi kerja.
esok dia nak pergi, kalau boleh arini tak nak tido.nak spend masa dengan dia jea :(

tapi benda paling best tentang long distance relationship ni,
akan excited and happy bila dapat tahu dia nak balik.
lagi-lagi kalau 2 bulan tak jumpa, feeling yang tak tahu nak describe macam mana.
hanya yang alami saja yang faham.hihi..siapa tak suka dapat jumpa suami sendiri kan. 
ada balik teman peluk malam-malam.teman tempat menggedik dan mengada.auww..muehaha

Myhusband Myheart

bersabarlah wahai hati..tinggal beberapa hari jea lagi

It’s hard when you miss people.
But, you know, if you miss them it means you were lucky.
It means you had someone special in your life, someone worth missing.
-Nathan Scott, One Tree Hill-


4 comments:

  1. Sweetnye kak. Hehe. Moga kekal bahagia. sabar yea jauh kejap jee tu. :)

    ReplyDelete
  2. salam..
    alalaaa sweet nya sukatgk husband and wife yg sweet cenggini
    kekadang mya selalu kena sound sbb mcm mya je ada suami
    xpaham betol kalau couple kemain lg puji till jannah
    kalau suami isteri nk sweet2 org kemain kutuk lg huhuu

    **ehhh lepas geram pulak kat sini hewww2..

    jemput bw entry baru xberapa nk baru kita
    http://myaleo.blogspot.com/2014/09/maryamjameela-bt-juleofauzl.html

    ReplyDelete
  3. Kesian nik...sabar ye.
    Bak kata orang..being apart makes heart grow fonder...

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^