Monday, October 13, 2014

masalah rambut gugur


Assalamualaikum

nik ada masalah rambut gugur yang teruk
setiap kali mandi or sikat rambut confirm rambut banyak gugur.scary btol
sebelum ni pernah cuba macam-macam shampoo.
Clear, Dove, Head & Shoulders, Rejoice, Pantene, dan Sunsilk.
hampeh....satu pun tak ok.rambut tetap jugak nak gugur
belum jumpa lagi shampoo yg betul-betul serasi agaknya
kali ni kita try set penjagaan rambut La Bourse lak..adik nik yang suggest guna syampoo ni.
 lagi excited nak pakai bila dia cakap rambut dah tak banyak gugur.
hope ada kesan positif untuk rambut nik jugak.


pakai shampoo ok lagi.tapi bab pakai conditioner ni ada malas skit..haha
tapi nak kan rambut sihat dan tak gugur harus la pakai.
kalau berkesan, iolss review nanti.kalau tak ada review tu maknanya tak berkesan la tu
kena fikir cara tradisional agaknya nanti...muehaha

7 comments:

  1. eh molek la gitu gak, nnt review deh, tapi kat sini ada ker produk ni? rambut ambe pun gugur teruk betul lepas pada beranak ni, scary ok sekali sikat penuh genggam rambutnya.

    ReplyDelete
  2. rara punya rambut,teruk sangat gugur.,haih stress rasa.

    #klikklikiklannuffnang,jangankasimandul

    ReplyDelete
  3. Thanks sharing.. Nanti nak try jugak la.. :)

    ReplyDelete
  4. nory pon ada masalah yang sama...
    boleh lah try produk ni nanti...hehe

    ReplyDelete
  5. Assalam...dah lama tak singgah sini..

    ReplyDelete
  6. Assalam nik
    salam perkenalan yer..
    akak dah lama baca blog nik..
    ni baru nak komen he3
    samala kita masalah rambut gugur
    akak ni dari belom kawen sampaila dah bernaka sam saja he3
    papun kalo sudi jemputla singgah & join blog kecil2an akak yer he3

    ReplyDelete

Thanks sudi singgah dan komen kat sini :)
cepat atau lambat ..nik pasti akan terjah blog korang nanti..^___^